Regeling Spaarbeleg 2014

Is uw product van Spaarbeleg beëindigd voor 14 juni 2013? En is dit product ingegaan tussen 1 januari 1989 en 1 januari 1999? Dan kunt u nu uw Spaarbeleg product aanmelden voor een herberekening van de overlijdensrisicopremie.

Meld u aan voor Regeling Spaarbeleg 2014

Op vakantie? Grasso Assurantiën maakt uw verblijf nóg prettiger met een Doorlopende Reisverzekering. Daarmee gaat u zo vaak u wilt naar bijvoorbeeld de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen. Met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. U heeft bovendien altijd een reisverzekering op maat en uw kinderen zijn gratis meeverzekerd. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Alarmcentrale dag en nacht bereikbaar.

Lees meer...

Op vakantie? Een goede voorbereiding van de vakantie betekent ook dat u zorgeloos op reis kunt. Wij geven wat handige tips mee ter voorbereiding op de vakantie.

Met de auto

Gaat u met de auto op reis of gebruikt u een auto in het land van bestemming? Denk dan aan reservesleutels, autopapieren en een groene kaart.

Gaat u op reis buiten de Europese Unie? Informeer dan of een internationaal erkend rijbewijs nodig is. Als dat het geval is, dan kunt u een vertaling van uw rijbewijs opvragen bij de gemeente. Bovendien raden wij u aan om Pechhulp af te sluiten zodat u kunt rekenen op snelle en professionele hulp.

Lees meer...